Gevel- en binnenreclame

Uw bedrijfspand biedt veel mogelijkheden voor reclame. Zo is gevelreclame bijvoorbeeld financieel zeer aantrekkelijk. Deze vorm van promotie overtreft namelijk met gemak het bereik met andere media, zoals de bekende reclamemasten langs de snelwegen. Daarbij zijn de bijbehorende kosten drastisch lager en de attentiewaarde juist veel hoger.

 

Gevelreclame als onderdeel van uw campagne

Beschikt u over een pand met veel doorgaand verkeer. Uw gevel kan dan worden benut als (tijdelijk) reclamemiddel.

Met behulp van XXL raambestickering of een van de vele alternatieven brengen wij uw reclame-uiting aan op uw gevel.

 

Mogelijkheden voor gevelreclame

Door toepassing van reclameborden, gevelbelettering, geveldoeken, en/of bestickering zorgen wij ervoor dat uw gevel een ware blikvanger wordt. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle mogelijkheden op het gebied van lichtreclame.

 

Mogelijkheden voor wanddecoratie

Naast gevelreclame, kunnen wanddecoraties in uw pand ook bijdragen aan de promotie van uw onderneming en aan een sfeervolle omgeving. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een serene natuuromgeving, imposante skyline, sfeerbeeld van uw bedrijf of productpresentatie.

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos en ook de technische mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Voor iedere toepassing bieden wij een passende oplossing.

 

Impulssign heeft een jarenlange ervaring op het gebied van maatwerkproducties. Benieuwd naar eerder gerealiseerde projecten? Neem dan vooral een kijkje in ons portfolio.