Autobelettering

Autobelettering biedt een uitgelezen kans om eenvoudig en rendabel reclame te maken.

Met behulp van deze reclame benut u de mogelijkheid om uw bedrijf iedere dag weer opnieuw aan een breed publiek te presenteren. Een eenmalige investering zorgt al snel voor een exposure bij honderden potentiële klanten.

 

Uw wagenpark als visitekaartje

Uw wagenpark is een onderdeel van uw bedrijf en valt daarom ook onder uw huisstijl. Een bedrijfsauto kan zelfs gezien worden als hét mobiele visitekaartje van uw bedrijf.

Door hier aandacht aan te besteden, zorgt u voor rijdende reclame die veel effectiever is dan een eenmalige advertentie in de krant.

 

Mogelijkheden voor autobelettering

Er zijn oneindig veel mogelijkheden om een auto van effectieve reclame te voorzien. Van heel minimalistisch tot het volledig wrappen van de auto met een opvallend design. Deze keuze kunt u baseren op uw visie, doelstellingen en persoonlijke voorkeuren.

Indien gewenst, verzorgt Impulssign de opmeting, designing, bedrukking en belettering voor uw auto. Het is dan ook niet zomaar dat carwrapping als een specialiteit van Impulssign gezien wordt. Ongeacht of het nu om een kleine auto of om een bestelbus gaat, Impulssign realiseert al uw wensen.

 

Contourmarkering

Naast de reguliere autobelettering, willen wij u graag kennis laten maken met de mogelijkheden van retro-reflecterende veiligheidsmarkering. Bij deze vorm van belettering maken wij gebruik van licht weerkaatsende folies die helpen om het voertuig eerder zichtbaar te maken in het donker.

Behalve bevorderend voor de veiligheid, is het ook een unieke manier om reclame te maken voor een bedrijf, product of merk in opvallende kleuren.

 

Impulssign heeft een jarenlange ervaring op het gebied van maatwerkproducties. Benieuwd naar eerder gerealiseerde projecten? Neem dan vooral een kijkje in ons portfolio.